6 ΗΜΕΡΕΣ, 30 ΩΡΕΣ – ΔΕΥΤΕΡΑ ΩΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ

Το “Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο Μασάζ” αποτελεί μια αρχαία μορφή μάλαξης, η οποία τα τελευταία χρόνια είναι πολύ δημοφιλής. Αποτελεί το ιδανικότερο είδος μασάζ, για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη “δυναμική” που κρύβει το ανθρώπινο σώμα!
Χρησιμότητα 100%
Επίπεδο Δυσκολίας 65%
Εμπορική Αξία 80%
Νέες Τάσεις 100%
Θεραπευτική Αξία 95%
Φορητότητα 90%
Το πιο εντατικό και συμπηκνωμένο πρόγραμμα που μπορείτε να βρείτε ποτέ! Διδάσκουμε ύλη 50 ωρών μέσα σε μόνο 30. Η ύλη αποτελεί κράμα από τεχνικές που συναντά κανείς σε ολόκληρη την Ταϊλάνδη (Βόρειο & Νότιο στυλ), εμπλουτισμένη με τεχνικές που σπανίως διδάσκονται στις πιο πολλές σχολές, που ωστόσο εφαρμόζονται στα διάσημα πολυτελή Spa και κέντρα μάλαξης της χώρας.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

– ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Να εντάξουν οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές μας το “Παραδοσιακό Ταϋλανδέζικο Μασάζ” ως γνωστικό τους αντικείμενο.
Το “Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο Μασάζ” ή όπως ονομάζεται και αλλιώς, το “Thai Yoga Massage”, αποτελεί και τη πιο δημοφιλή μορφή Ταϋλανδέζικου μασάζ τόσο στην ίδια τη Ταϋλάνδη όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Αποτελεί μια αρχαία μορφή μασάζ που ενώ εφαρμόζεται στην Ταϋλάνδη εδώ και πολλούς αιώνες, μόλις πρόσφατα ανακαλύφθηκε η σπουδαιότητά του από τον Δυτικό κόσμο.

Εάν θέλετε, μπορείτε να “δοκιμάσετε” την ποιότητα της δουλειάς μας, προκειμένου να βγάλετε “ασφαλή” συμπεράσματα. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των υπηρεσιών μας και κάνετε κράτηση για μία 90-άλεπτη συνεδρία “Παραδοσιακού Ταϊλανδέζικου Μασάζ” με έκπτωση 50%! Κάντε κλικ εδώ.

– ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ – ΔΙΑΡΚΕΙΑ – (30 ΩΡΕΣ / 6 Ημέρες)

Βασικό χαρακτηριστικό αυτού του τύπου μασαζ είναι πως δεν γίνεται χρήση ελαίων και ο αποδέκτης είναι ντυμένος (με αναπαυτικά ρούχα) καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας. Επιπλέον, δεν γίνεται χρήση του παραδοσιακού κρεβατιού για μασαζ, διότι ολόκληρη η συνεδρία πραγματοποιείται πάνω σε ειδικό αναπαυτικό στρώμα στο έδαφος.
Εφαρμόζονται τεχνικές διατάσεων παρόμοιες με αυτές της γιόγκα, αλλά και ποικίλες μορφές πιέσεων του θεραπευτή χρησιμοποιώντας διάφορα μέλη του σώματός του (όπως δάκτυλα, παλάμες, αγκώνες και πόδια). Ο θεραπευτής εστιάζει στις βασικές ενεργειακές γραμμές (μεσημβρινούς ή meridians) του σώματος, πάντα σύμφωνα με την αρχαία Ταϋλανδέζικη παράδοση και κείμενα. Αυτό γίνεται με σκοπό να διευκολυνθεί η ελεύθερη ροή της ενέργειας που υπάρχει ήδη μέσα στο σώμα μας. Ελεύθερη ροή της εσωτερικής μας ενέργειας σημαίνει πιο υγιής σώμα και φυσικά πιο υγιής νους.
Η πίεση που ασκείται από τον θεραπευτή είναι ελεγχόμενη και πάντα σύμφωνα με το επίπεδο αντοχής του δέκτη, ώστε το αποτέλεσμα να μην επιφέρει δυσφορία αλλά ανακούφιση. Συνιστούμε ανεπιφύλαχτα την συγκεκριμένη τεχνική για περιπτώσεις ιστορικού από οσφυαλγίες και ισχιαλγίες, όχι όμως σε οξείες περιπτώσεις και φυσικά ποτέ σε ανθρώπους με σοβαρούς πρόσφατους αλλά και παλιούς τραυματισμούς.
Οι μαθητές (και μαθήτριες), θα χωρίζονται σε ζευγάρια και θα ασκούν τις νέες αυτές τεχνικές εκ περιτροπής. Οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να ασκήσουν τις τεχνικές αυτές στους συμμαθητές τους, αλλά και να τις απολαύσουν ως δέκτες. Αυτή η εκπαιδευτική προσέγγιση είναι η ιδανικότερη στην εκμάθηση τεχνικών μάλαξης και χρησιμοποιείται από σχεδόν όλες τις σχολές μασαζ. (Περισσότερα για τον τρόπο διδασκαλίας μας, κάντε κλικ εδώ).

Σημείωση: Η μορφή αυτή μασαζ ίσως είναι η μοναδική που απαιτεί την συνεργασία μεταξύ του θεραπευτή και του δέκτη. Ως αποτέλεσμα, ο θεραπευτής βγαίνει πάντα κερδισμένος μετά από κάθε συνεδρία, μιας που και ο ίδιος θα νιώσει ευεξία, χαλάρωση, σωματική και ψυχική ανάταση.

Στο πρόγραμμα αυτό θα μάθετε μεταξύ άλλων:

► Επαγγελματική συμπεριφορά και κώδικες ηθικής, (Αποφυγή συνήθη παγίδων που οδηγούν σε παρεξηγήσεις).
► Προετοιμασία του πελάτη, εκτίμηση της ψυχοσωματικής του κατάστασης και λήψη των απαραίτητων μέτρων υγιεινής.
► Αντενδείξεις και προφυλάξεις, χρήση ερωτηματολογίου (Συμβουλευτική διαδικασία — Con­sul­ta­tion).
► Σύντομη Ιστορία του Παραδοσιακού Ταϋλανδέζικου μασαζ (Π.Τ.Μ.).
► Τις βασικές ενεργειακές γραμμές του ανθρώπινου σώματος.
► Σωστή στάση του σώματος μας (body posture) για να μην τραυματίσουμε την μέση μας.
► Τα πλεονεκτήματα και τις ιδιαιτερότητες του Π.Τ.Μ σε σχέση με άλλες θεραπείες μάλαξης.
► Απαραίτητα υλικά, συμπληρωματικά προϊόντα, ιματισμός κλπ.
► Βασικές και προχωρημένες τεχνικές (συνδυασμός από την Νότια και Βόρια Ταϋλάνδη). Κυρίως deep tissue αλλά και soft tissue τεχνικές μασάζ, για όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων της κεφαλής και του προσώπου.
► Βασικά στοιχεία ανατομίας και φυσιολογίας & κατανόηση των “Body Mechanics”. Προς αποφυγή επικίνδυνων τεχνικών, εκτίμηση των δυνατοτήτων του σώματος του δέκτη και εκμαίευση των ιδιαίτερων αναγκών του σώματος του.
► Απαραίτητες συμβουλές στο τέλος κάθε συνεδρίας.

– ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ / ΩΡΑΡΙΑ

Ο εκπαιδευτικός κύκλος Σεμιναρίων με τίτλο “Παραδοσιακό Ταϋλανδέζικο Μασάζ” ολοκληρώνεται κατόπιν ανελλιπούς παρακολούθησης μαθημάτων διάρκειας 30 διδακτικών ωρών (σύνολο έξι ημέρες). Ρωτήστε μας για τις ημερομηνίες έναρξης των τμημάτων.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται πρωινές ώρες 09:30-15:00, από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο.

ΓΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
– ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το συνολικό κόστος για την παρακολούθηση του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού σεμιναρίου, ανέρχεται στα:

460 ευρώ

Οι τιμές για κάθε εκπαιδευτικό μας σεμινάριο, μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Στις προαναφερόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%.

– ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε εκπαιδευτικού κύκλου, θα δίνεται στους μαθητές μας η αντίστοιχη “Βεβαίωσης Επιτυχούς Παρακολούθησης”.

Διαβάστε αναλυτικά για την πιστοποίηση που προσφέρουμε.

– ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ – ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Προϋποθέσεις για να λάβετε μέρος στο πρόγραμμα αυτό υπάρχουν λόγω του γεγονότος πως οι τεχνικές που θα μάθουμε θα είναι προχωρημένες και ως εκ τούτου, καλό θα ήταν ωστόσο να γνωρίζετε ήδη κάποια άλλη μορφή μασαζ (π.χ. μασαζ με χρήση ελαίων) ή ακόμα καλλίτερα, να έχετε κάποια εργασιακή εμπειρία πάνω στο αντικείμενο. Το πρόγραμμα μας είναι εντατικό και η οποιαδήποτε έλλειψη εμπειρίας σίγουρα θα δυσκολέψει τόσο το δικό μας έργο, όσο και την ποιότητα της δικής σας εκπαίδευσης. Εξαίρεση αποτελούν οι εκπαιδευτές Yoga ή Pilates, οι Φυσικοθεραπευτές & οι  Αισθητηκοί, οι οποίοι έχουν σαφώς είτε βασικές γνώσεις μάλαξης ή μια προχωρημένη γνώση του ανρώπινου σώματος. Με άλλα λόγια σας προτείνουμε και σας ενθαρύνουμε εάν δεν έχετε εμπειρία πάνω στη μάλαξη, να παρακολουθήσετε κάποιο ταχύρυθμο πρόγραμμα μάλαξης με έλαια (είτε το δικό μας ADVANCED SPA MASSAGE, είτε κάποιο άλλο σεμινάριο σε άλλο εκπαιδευτήριο).</