ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ

George Khun & Nantiya Pukavanit

Ο Γεώργιος Κουν και η ομάδα του, από τον Σεπτέμβριο του 2009 ξεκινήσε μια προσπάθεια δημιουργώντας μικρούς εκπαιδευτικούς κύκλους, υπό την μορφή Ταχύρυθμων Σεμιναρίων. Το έναυσμα δόθηκε μετά την προτροπή φίλων και πελατών. Είναι ο ιδρυτής και διευθυντής του MASSAGE THERAPISTS – ATHENS, GREECE ( www.massage-therapists.gr), που από το τέλος του 2017 μετονομάστηκε σε “MASSAGE POINT – ATHENS” (www.massage-point.gr), γεγονός που του έδωσε τη δυνατότητα να έχει εδώ και πολλά χρόνια, μια άμεση επαφή με τον χώρο των “Υπηρεσιών Σωματικής Ευεξίας” στην Ελλάδα.
Πολύ σύντομα έγινε σαφές πως υπάρχει ένα μεγάλο κενό στο χώρο της εκπαίδευσης και ειδικότερα στην παροχή “υψηλού επιπέδου” υπηρεσιών στον παραπάνω τομέα. Η Ελλάδα, ως τουριστική χώρα και τόπος προσέλευσης εκατομμυρίων επισκεπτών κάθε χρόνο, καλείται να καλύψει την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για εξειδικευμένα στελέχη στον τομέα των “υπηρεσιών μασάζ και σωματικής ευεξίας”.
Διάφορα Spa μικρά και μεγάλα, εμφανίζονται σε ολόκληρη την επικράτεια τα τελευταία χρόνια, και η ανάγκη για κάλυψη οργανικών θέσεων από εξειδικευμένα στελέχη, γίνεται ολοένα και πιο έντονη. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί και η αυξημένη ζήτηση στελεχών από Ξενοδοχεία 5 και 4 αστέρων κάθε καλοκαίρι, που και αυτά καλούνται να προσαρμόζονται με τις απαιτήσεις και τις τάσεις των καιρών, και συνεπώς αναζητούν τρόπους να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους.
Έτσι λοιπόν ξεκίνησε μια φιλόδοξη προσπάθεια με σκοπό να ανταποκριθεί ο ίδιος και η ομάδα του στις ανάγκες των καιρών. Η επιβράβευση δεν άργησε να έρθει και ήδη από τα πρώτα χρόνια, η προσπάθεια μας στην παροχή υπηρεσιών μάλαξης υψηλού επιπέδου, έφερε καρπούς. Εδώ και χρόνια ο διεθνής οργανισμός “TripAdvisor” μας κατατάσει στα κορυφαία κέντρα μάλαξης στην Αθήνα, αφήνοντας πίσω επιβλητικές και ιστορικές ξενοδοχειακές μονάδες! Η επιβράβευση ήρθε μετά από πολύ αγάπη για αυτό που κάνουμε και πάρα πολύ σκληρή δουλειά. Μάλλιστα για τα τελευταία συνεχόμενα έτη (2016, 2017, 2018 και πρόσφατα το 2019) είμαστε αποδέκτες της ύψιστης επιβράβευσης από τον συγκεκριμένο οργανισμό, “Certificate of Excellence” (Πιστοποίηση Επιχειρηματικής Αριστείας). ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

Μετά από προσπάθεια λίγων ετών, η έδρα της εταιρίας μεταφέρθηκε σε νέο κτίσμα με σαφώς μεγαλύτερους χώρους. Συστεγάζονται οι χώροι εκπαίδευσης με τους χώρους παροχής υπηρεσιών μάλαξης και μοράζονται τον ίδιο όροφο. Βρισκόμαστε πια στην οδός Μαυρομματαίων, πολύ κοντά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και φυσικά μερικά λεπτά από τον ηλεκτρικό σταθμό της Βικτώριας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

___________

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Οδός Μαυρομματαίων (πολύ κοντά στο Metro της πλατείας Βικτωρίας και το Εθνικό Αρχαιολογικό μουσείο)

210 88 35 506

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Ο Γεώργιος Κουν και η σύζυγος του Nantiya

✆ 210 8835 506

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΝ – (Εκπαιδευτής & Υπεύθυνος Σεμιναρίων)

Ο Γεώργιος Κουν, πολύ πριν σσχοληθεί με το μασάζ επαγγελματικά, εργαζόταν στο χώρο του Τουρισμού. Επί σειρά ετών συνεργάστηκε με ξενοδοχεία πολυτελείας και τουριστικά γραφεία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχει αποφοιτήσει από την Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας στο τμήμα “Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων” του Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου Κρήτης. Έχει επίσης ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στο “Ευρωπαϊκό Τουριστικό Μάνατζμεντ” στη Μεγάλη Βρετανία (Bournemouth University), Σουηδία (Högskolan Dalarna University) και στη Γερμανία (Fachhochschule Heilbronn).
Με το μασάζ ασχολήθηκε κάπως “τυχαία”, καθώς αναζητούσε τρόπους για να ανακουφίσει τις έντονες ενοχλήσεις, που επί χρόνια τον ταλαιπωρούσαν (οσφυαλγίες, ισχιαλγίες, αυχενικό κλπ). Κάποια στιγμή ανακάλυψε τη μακρυνή Ταϊλάνδη, και αυτή απλά τον “μάγεψε”. Έκτοτε το μασάζ για τον ίδιο αποτέλεσε μια νέα φιλοσοφία, που μάλιστα δεν άργησε να τον μυήσει και σε ένα νέο “τρόπο ζωής”. Πολύ σύντομα άρχισε να διδάσκει και να μοιράζεται τις γνώσεις του. Στην πορεία των χρόνων, η διδασκαλία του μασάζ εξελίχθηκε σε κάτι που όχι μόνο τον ευχαριστεί αφάνταστα, αλλά και τον ολοκληρώνει σαν άνθρωπο.

Ο Γ. Κουν διαθέτει πολυετή εμπειρία ως θεραπευτής και ως εκπαιδευτής μάλαξης. Έχει διδαχθεί τη τέχνη της μάλαξης σε αρκετές σχολές του εξωτερικού. Μερικές από αυτές είναι οι εξής:

THE WAT PO TRADITIONAL MEDICAL SCHOOL (renamed as THE CHETAWAN THAI TRADITIONAL MASSAGE SCHOOL), Bangkok – Thailand.
LANNA THAI SPA ACADEMY, Bangkok – Thailand.
ITM (MANTRA SPA) – International Training Massage School, Chiang Mai – Thailand.
CIBTAC UK.

Ο Γ. Κουν διδάσκει υπό μορφή εντατικών, εβδομαδιαίων σεμιναρίων:
“ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΑΪΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΜΑΣΑΖ” (βασικό και προχωρημένο επίπεδο συνδιαστικά σε ένα εντατικό πρόγραμμα), διάφορες τεχνικές μάλαξης με χρήση ελαίων” (“ADVANCED SPA MASSAGE”) και “Μασάζ σε Καθιστή Θέση” (όχι τόσο συχνά και πάντα υπό μορφή συνδυαστικού πακέτου και όχι ανεξάρτητα).