6 ΗΜΕΡΕΣ, 30 ΩΡΕΣ – ΔΕΥΤΕΡΑ ΩΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ

Αυτό το Σεμινάριο αν και είναι σύντομο, είναι ωστόσο εντατικό, ολοκληρωμένο, πλούσιο σε ύλη και κατάλληλο για όλους εσάς που αναζητάτε μια νέα καριέρα!
Χρησιμότητα 100%
Επίπεδο Δυσκολίας 65%
Εμπορική Αξία 99%
Θεραπευτική Αξία 97%
Δημοτικότητα 85%
Φορητότητα 70%

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

– ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Να εντάξουν οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές μας το “ADVANCED SPA MASSAGE” ως γνωστικό τους αντικείμενο.

Εάν θέλετε, μπορείτε να “δοκιμάσετε” την ποιότητα της δουλειάς μας, προκειμένου να βγάλετε “ασφαλή” συμπεράσματα. Ελάτε λοιπόν να απολαύσετε μια συνεδρία μασαζ διάρκειας 90′ λεπτών με έκπτωση 50% στο MASSAGE POINT ATHENS.

– ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ – ΔΙΑΡΚΕΙΑ – (30 ΩΡΕΣ / 6 Ημέρες) – ΚΩΔΙΚΟΣ: OILM

Το πρόγραμμα αυτό θα αποτελεί μια ολοκληρωμένη, σφαιρική προσέγγιση πάνω στην τέχνη του μασαζ και θα περιλαμβάνει μια πληθώρα από τεχνικές μάλαξης. Θα είναι εμπλουτισμένο με επιπλέον τεχνικές που προέρχονται από την νοτιοανατολική Ασία (κυρίως από την Ταϊλάνδη) αλλά και από πιο σύγχρονες τεχνικές όπως: Σουηδική μάλαξη, Deep Tissue massage, Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασαζ, Ταϊλανδέζικη Ρεφλεξολογία, Αθλητικό μασάζ, Forearm Dance κλπ.

Η διδασκαλία σας θα εμπλουτιστεί και με στοιχεία “Tai Chi”, το οποίο θα σας βοηθήσει να εναρμονίσετε την κίνηση των χεριών και του σώματος σας. Σκοπός μας είναι να μάθουμε να προστατεύσουμε το δικό μας σώμα πρώτα, πριν προσπαθήσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας προς τρίτους. Έτσι διασφαλίζουμε πως η εργασία μας θα παραμείνει απολαυστική, ενδιαφέρουσα αλλά και ευεργετική και για εμάς τους ίδιους.
Οι μαθητές (και μαθήτριες), θα χωρίζονται σε ζευγάρια και θα ασκούν τις νέες αυτές τεχνικές εκ περιτροπής. Οι μαθητές μας θα έχουν δηλαδή τη δυνατότητα να ασκήσουν τις τεχνικές αυτές στους συμμαθητές τους, αλλά και να τις απολαύσουν οι ίδιοι ως δέκτες. Αυτή η εκπαιδευτική προσέγγιση είναι η ιδανικότερη στην εκμάθηση τεχνικών μάλαξης και χρησιμοποιείται από σχεδόν όλες τις σχολές μασαζ. (Περισσότερα για τον τρόπο διδασκαλίας μας, κάντε κλικ εδώ).

Στο πρόγραμμα αυτό θα μάθετε μεταξύ άλλων:

► Επαγγελματική συμπεριφορά και κώδικες ηθικής. (Αποφυγή συνήθη παγίδων που οδηγούν σε παρεξηγήσεις).
► Προετοιμασία του πελάτη, εκτίμηση της ψυχοσωματικής του κατάστασης και λήψη των απαραίτητων μέτρων υγιεινής.
► Αντενδείξεις και προφυλάξεις, χρήση ερωτηματολογίου (Συμβουλευτική διαδικασία – Consultation).
► Ιδιαίτερο τρόπο χρήσης πετσετών και λοιπού ιματισμού για την κάλυψη-αποκάλυψη του σώματος του πελάτη-δέκτη (draping).
► Βασικές και προχωρημένες τεχνικές χειρομάλαξης από όλο το κόσμο.
► Τα πλεονεκτήματα και τις ιδιαιτερότητες του Μασάζ με χρήση ελαίων.
► Τεχνικές μάλαξης από την Ταϋλάνδη, Κίνα, Ινδίες, Ινδονησία κ.α. Τεχνικές Deep και Soft tissue για ολόκληρο το σώμα.
► Βασικές γνώσεις και χρήσεις των αιθέριων ελαίων (σε ότι αφορά το μασαζ).
► Σωστή στάση του σώματος (body posture) και ορθή χρήση των χεριών μας, προς αποφυγή τραυματισμών.
► Θεωρητική και πρακτική ανάλυση διάφορων σεναρίων εξυπηρέτησης των πελατών, ανάλογα με τις ανέσεις και τις υποδομές του χώρου εργασίας μας.
► Απαραίτητα υλικά, συμπληρωματικά προϊόντα, ιματισμός, έλαια κλπ.
► Βασικά στοιχεία ανατομίας και φυσιολογίας & κατανόηση των “Body Mechanics”. Προς αποφυγή επικίνδυνων τεχνικών, εκτίμηση των δυνατοτήτων του σώματος του δέκτη και εκμαίευση των ιδιαίτερων αναγκών του σώματος του.
► Απαραίτητες συμβουλές στο τέλος κάθε συνεδρίας μασαζ.
► Καλλίτερη διαχείρηση των χώρων και πιο αποτελεσματική αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων στην επιχείρηση σας .
► Κοινά “μυστικά” προκειμένου να μην δυσκολευτείτε να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση. Συμβουλές ως προς την έναρξη-λειτουργία, καθώς και νομικά θέματα.
► Πως να αποκτήσετε “ανταγωνιστικό πλεονέκτημα” απέναντι στον ανταγωνισμό σας. Πως εσείς θα μπορέσετε να “κάνετε τη διαφορά”

– ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ / ΩΡΑΡΙΑ – (Νέα τμήματα : ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ)

Ο εκπαιδευτικός κύκλος Σεμιναρίων με τίτλο “ADVANCED SPA MASSAGE” ολοκληρώνεται κατόπιν ανελλιπούς παρακολούθησης μαθημάτων διάρκειας 30 διδακτικών ωρών (σύνολο 6 ημέρες). Το πρόγραμμα αυτό θα “τρέχει” τουλάχιστον δύο φορές το μήνα.

Τα μάθημα θα πραγματοποιούνται πρωινές ώρες 09:30-15:00, από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο. Θα πραγματοποιείται διάλλειμα των 30′ λεπτών κατά τις 12:00. Η στενή παρακολούθηση της εξέλιξης του κάθε σπουδαστή μας θα είναι εφικτή, καθώς τα τμήματα μας θα είναι ολιγομελή (μέχρι 4 άτομα ανά τμήμα).

ΓΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
– ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το κόστος για το συγκεκριμένο σεμινάριο ανέρχεται στα:

440 ευρώ

Οι τιμές για κάθε εκπαιδευτικό μας σεμινάριο, μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Στις προαναφερόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%.

– ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε εκπαιδευτικού κύκλου, θα δίνεται στους μαθητές μας η αντίστοιχη “Βεβαίωσης Επιτυχούς Παρακολούθησης”.

Διαβάστε αναλυτικά για την πιστοποίηση που προσφέρουμε.

– ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ — ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για να λάβετε μέρος στο πρόγραμμα αυτό. Βασικές γνώσεις Ανατομίας και Φυσιολογίας θα δοθούν κατά την διάρκεια των μαθημάτων.

Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί ιδανική αρχή για όποιον ή όποια ενδιαφέρεται να ασχοληθεί επαγγελματικά με το θεραπευτικό μασαζ, μιας που θέτει τις απαραίτητες βάσεις για την περεταίρω επαγγελματική του εξέλιξη.

Όλοι οι μαθητές μας είναι υποχρεωμένοι να απδεχτούν τους όρους μας πριν λάβουν την απόφαση να εγραφούν στα σεμινάρια μας.

– ΠΑΡΟΧΕΣ

Παρέχονται: Εκπαιδευτικό υλικό (εικονογραφημένες σημειώσεις 90 σελίδων!), καθαρές πετσέτες, έλαια για μασαζ και φυσικά άφθονο πόσιμο νερό. Θα δωθούν επίσης χρήσιμες πληροφορίες για προμηθευτές ελαίων, κρεβατιών, πετσετών κλπ.

Προσπαθούμε και κρατάμε επαφή με την αγορά εργασίας (Ξενοδοχεία και Spa), έτσι ώστε να βοηθάμε όσο μπορούμε τους μαθητές μας στην αναζήτηση τους για εργασία.

– ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ – (ΤΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ & ΤΙ ΟΧΙ)

Είναι άκρως απαραίτητο να προσέχετε την προσωπική σας υγιεινή (ατομική καθαριότητα και καλλωπισμό). Τα μακριά μαλλιά να είναι μαζεμένα, τα νύχια των χεριών μας να είναι κομμένα και οι κοπέλες να αποφεύγουν το έντονο μακιγιάζ. Επίσης να μην φοράτε κοσμήματα όπως δαχτυλίδια, κολιέδες, σκουλαρίκια και οτιδήποτε άλλο στους καρπούς ή στους αστραγάλους σας.

Επίσης θα χρειασθεί να έχετε μαζί σας σε κάθε μάθημα:

Ένα ζευγάρι καθαρές παντόφλες ή σαγιονάρες, ένα ζευγάρι καθαρές κάλτσες (για τους κρύους μήνες), και φυσικά την καλή σας διάθεση και το ζεστό σας χαμόγελο! Διαβάστε εδώ για λεπτομέρειες.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εάν επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή για το συγκεκριμένο σεμιναριο μασαζ, κάτε κλικ εδώ και συμπληρώστε την φόρμα μας. Σύντομα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Εάν θέλετε να κάνετε Κράτηση για το συγκεκριμένο σεμινάριο (50,00 Ευρώ προκαταβολή ανά σεμινάριο), παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε το παρακάτω σύνδεσμο “Buy Now” προκειμένου να πληρώσετε με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα μέσω του PayPal. Σας παρακαλούμε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας πρώτα, για να επιβεβαιώσουμε τις ημερομηνίες.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

___________

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Οδός Μαυρομματαίων (πολύ κοντά στο Metro της πλατείας Βικτωρίας και το Εθνικό Αρχαιολογικό μουσείο)

210 88 35 506

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ